Keurmerk feestruimte

Ons Keurmerk is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en   recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg op het bedrijf. ons keurmerk  staat garant voor de inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. ons keurmerk  is een middel om het milieubewuste imago van de onderneming naar gasten, te communiceren. Ieder jaar wordt gecontroleerd of er aan de eisen wordt voldaan.  Dat geldt natuurlijk ook veer de verschillende feestlocaties die aan een bepaals keurmerk moeten voldoen die overzichtelijk op onze website worden geplaats.

Een goede feestlocatie geeft een feest een eigen karakter. Het personeel van de locatie zorgt ervoor dat de gasten het aan niks ontbreekt. Lekker drinken en een hapje op zijn tijd zorgt voor een ontspannen sfeer, waar lekker gedanst en gefeest kan worden.

Deze feestlocaties moeten uitermate geschikt zijn voor grote personeelsfeesten, jubileumfeesten, themafeesten of bedrijfsfeesten. Maar ook voor een kleiner personeelsfeest lenen  deze feest locaties zich uitstekend. Er zijn diverse zalen die zeer goed gebruikt kunnen worden voor een intiemere setting. De locaties op onze website beschikken  over een gouden greenkey keurmerk, een keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche.

Accommodaties met ons keur merk voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid, milieu en MVO. De normen richten zich op interne- en externe communicatie, voldoen aan wet- en regelgeving, duurzaamheid in het management van de onderneming,  gebruik van energie, gas en water, afvalmanagement, vervoer, en food & beverage.