TOBACCO Theater, een indrukwekkend en intiem pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! En de keuken…die is op Michelin niveau!

 

Waarom zou je zwerven langs de straten

Waar het nat en koud en somber is

Waarom zou je staren in het water

Als er nog TOBACCO Theater is.

 

Gastmanschap

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een industriële theater-, vergader- en eventlocatie, met extra veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. Een stadsmonument waar historie en culturele commercie naadloos in elkaar overgaan en de historie iedere dag wordt bijgeschreven met een extra applaus van de gast en haar opdrachtgever. Ervaar ook de gastvrijheid van professionele vaklieden die met hun hart en ziel werken om uw event te doen slagen.

 

Commercie ontmoet Cultuur : C2C

De culturele sfeer van TOBACCO Theater inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers (9,2 in 2017). De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam. Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle wijze, in het TOBACCO Theater.

 

REFERENTIES

Wie gingen u voor.

Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen.

 

Events op maat

Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij!

 

Meer weten of gelijk een locatiebezoek plannen?

Neem contact met ons op (0031(20) 3300670 / info@tobacco.nl of neem een kijkje in ons Locatieboek: http://tobacco.nl/locatieboek

Wilt u een digitale rondleiding, klik dan hier voor onze 360 @ rondleiding http://alsofjeerbent.nl/panoramas/Tobacco/.

Wilt u graag een kijkje nemen in ons Entertainmentboek: https://tobacco.nl/theater-events-zakelijk-locatie/entertainment/

Adres

Ons adres:

Nes 75 - 87 1012 KD Amsterdam

GPS:

52.369587, 4.893480100000033

Telefoon: