MED Trattoria is een modern Italiaans restaurant in de haven van Medemblik en heeft een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer.

Het restaurant heeft een grote serre aan de waterkant en een prachtige bar voor een drankje of een echte Italiaanse espresso.  Het terras bestaat uit steigerhouten meubels en het uitzicht op het IJsselmeer en de drukte van de haven creëren een echt vakantiegevoel. Het restaurant zonder de extra ruimtes heeft plaats voor 80 personen en dit geldt ook voor het terras.

Buiten het terras en restaurant beschikken wij over meerdere besloten ruimtes, bijvoorbeeld op de 1e verdieping een zaal met een eigen bar, dakterras en weer een prachtig uitzicht waardoor het ideaal is voor een besloten feest. Deze zaal is geschikt voor groepen tot 70 gasten.

Naast de ruimte op de 1e verdieping met een eigen bar en dakterras, is er ook een grote aparte ruimte aan de voorzijde van het restaurant. Hier staan een steigerhouten bar met statafels en enkele olijfbomen, echter kunnen wij deze ruimte geheel naar wens inrichten. De ruimte is geschikt voor maximaal 200 gasten, maar door de vrije indeling is het ook voor kleinere groepen erg gezellig te maken.

 

Het spreekt voor zich dat een combinatie met het restaurant voor een smaakvolle lunch, diner of barbecue snel gemaakt is!

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Vooroever 2, 1671 SG Medemblik

GPS:

52.7697819, 5.116897399999971

Telefoon: