Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen

Deze locatie is uniek gelegen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, een prachtige omgeving voor ontspannen en inspirerende bijeenkomsten tot 400 personen.

  • Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar, op zo’n 15 min. van Utrecht
  • Volop gratis parkeergelegenheid
  • 12 multifunctionele zalen, allen uitgerust met beamer, whiteboard, flipover en WiFi
  • Centrale Lounge, binnentuin, terras en Grand Café
  • Scherp geprijsde arrangementen
  • Diverse sportieve, creatieve en culinaire groepsactiviteiten
  • Catering met zoveel mogelijk Fair Trade en biologische producten
  • 65 comfortabele hotelkamers voor meerdaagse vergaderingen

Waarom uw congres bij Bergse Bossen?

Hotel en Conferentiecentrum Bergse Bossen is gespecialiseerd in het faciliteren van zakelijke bijeenkomsten. Zalen kunnen aan elkaar gekoppeld worden en hebben grotendeels een eigen terras, zeer geschikt voor korte pauzes of subsessies. De centrale ligging maakt Bergse Bossen makkelijk bereikbaar vanuit het hele land. Daarnaast onderscheidt Bergse Bossen zich van andere locaties door haar zeer scherp geprijsde arrangementen en gastgerichte, persoonlijke service.

Locatie

De centrale ligging in Midden Nederland maakt Bergse Bossen tot een populaire bestemming bij gezelschappen die vanuit het hele land samenkomen. Daarnaast is de prachtige omgeving een absolute trekpleister. Binnen één minuut loopt u vanuit Bergse Bossen naar het bos en de zandverstuivingen. Geniet tijdens uw pauze dus van een korte wandeling door de prachtige omgeving of verwerk outdoor activiteiten in het programma.

Sfeer

Zakelijke bijeenkomsten moeten niet alleen nuttig en verrijkend, maar ook sfeervol zijn. Daarom kunt u bij Bergse Bossen de dag gezellig afsluiten met een borrel in het Grand Café of op het ruime terras. Heeft u iets te vieren? Bekijk dan de diverse cateringmogelijkheden voor een zomerse BBQ, een themabuffet of een stijlvol walking dinner.

Adres

Ons adres:

Traaij 299 3971 GM Driebergen

GPS:

52.0614114, 5.30868380000004

Telefoon: