Het Turfschip Etten-Leur is dé plek voor uw feest zoals een bruiloft, verjaardag of jubileum, maar ook voor een inspirerende vergadering, seminar, congres en andere zakelijke bijeenkomsten.

 

Speciale momenten wilt u op een bijzondere manier vieren. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of een prachtig bedrijfs-/personeelsfeest. Het Turfschip Etten-Leur is een modern, multifunctioneel centrum en beschikt over:

  • Theater-/congres-/feestzalen en een centrale ontvangst/foyer
  • 6 vergaderzalen en 5 boardrooms (flexibel in te delen)
  • Taveerne Gaston met een heerlijke Vlaamse keuken, zonneterras en uitzicht op de Leurse Haven
  • Professionele keuken voor catering, ook op locatie
  • Hotel met 8 luxe kamers waaronder 2 familiekamers
  • NOC*NSF sportpaleis, ook te gebruiken als beursvloer
  • Ruime gratis parkeergelegenheid
  • Goed bereikbaar vanaf A58/A16

 

Deze mix van voorzieningen en flexibiliteit zorgt ervoor dat Het Turfschip Etten-Leur verrassend veelzijdig is!

De locatie is zowel zeer geschikt voor intieme als grootschaliger activiteiten. Van vergaderingen/groepsdiners, tot congressen en (thema-)feesten tot 2600 personen.

 

Bruiloften

Bij Het Turfschip Etten-Leur kunt u terecht voor uw bruiloft. Alles wordt voor u geregeld zodat u optimaal kunt genieten van de dag en uw gasten. Omdat ieder zijn wensen anders is, is het bij Het Turfschip Etten-Leur mogelijk uw eigen sfeer/thema te kiezen. Van romantisch, rustiek tot een tropisch thema, Elvis-thema – wat u maar wilt. Het team brainstormt graag met u mee.

 

Catering

Bij ieder succesvol feest en evenement hoort een passende culinaire invulling. Wij stellen samen met u een menu of culinair arrangement samen dat geheel is afgestemd op uw evenement. De catering in eigen hand nemen is bij Het Turfschip Etten-Leur ook een mogelijkheid, wij beschikken over een ruimte inclusief een professionele keuken waar u terecht kunt.

 

Bedrijfsevent

Wilt u een tot in de puntjes verzorgd bedrijfsfeest? Met de verschillende zalen en professionele keuken is Het Turfschip Etten-Leur dé locatie. Ook binnen de richtlijnen van de WKR stellen wij samen met u een event samen, waardoor u geen extra belasting verschuldigd bent.

etten leur