Het Rijk van de Keizer is in 1996 gestart in de Amsterdamse Jordaan.Vanuit een kraakpand organiseerde oprichter John Hannema avonden waarin eten en theatrale elementen werden gecombineerd. Al gauw kreeg hij de naam: gastronomisch artiest.

Het Rijk van de Keizer verzorgde catering, organiseerde elke zondag een aanschuifdiner, en bakte voor de plaatselijke cafés keizerlijke appeltaart geïnspireerd door de Westertoren.

Drie jaar later werd de locatie in de Jordaan te krap. Het Rijk van de Keizer had meer ruimte nodig voor de steeds groter wordende projecten. John vond de perfecte plek op het kunstenaarsterrein 1800 ROEDEN midden in de Amsterdamse weilanden. Het Rijk groeide uit tot een restaurant op afspraak en een locatie voor bijzondere feesten, diners, bruiloften, uiteenlopende bedrijfsbijeenkomsten en speciale gelegenheden.

Vandaag de dag is het Rijk van de Keizer een vergader-, feest- en trouwlocatie met een aanzienlijke capaciteit: diners tot 200 personen, kookworkshops van 12 tot 50 personen. Voor grote bijeenkomsten geldt een zaalcapaciteit van maximaal 300 (binnen) en/of 400 personen (binnen en buiten).

Verjaardag, jubileum, familiedag

Bescheiden of groots en uitbundig, formeel of informeel; bij het Rijk van de Keizer is een feest altijd persoonlijk.

Vier hier je verjaardag, vrijgezellen, jubileum, familiedag, afstudeerborrel of geboortefeest.

Jouw wensen worden uitgevoerd door een creatief en gespecialiseerd team. Met een depot vol aankledingmaterialen kunnen we feestzaal E en F elke gewenste sfeer geven.

Themafeesten
Onze feestlocatie vraagt om themafeesten. Van Parade tot Moulin Rouge, van Bollywood tot Gipsy, van doorgeschoten tot aangeharkt; wij transformeren moeiteloos in één ademtoch

Kom langs, de sfeer is ontspannen en de mogelijkheden eindeloos

Een ding is nooit veranderd in het Rijk van de Keizer; de sfeer is altijd ongedwongen, de mogelijkheden eindeloos

Openingstijden

Maandag

Gesloten

Dinsdag

11:00–19:00

Woensdag

11:00–19:00

Donderdag

11:00–19:00

Vrijdag

11:00–19:00

Zaterdag

11:00–19:00

Zondag

11:00–19:00