Welkom in de Zandkamer, de inspirerende, exclusieve vergaderruimte. Ideaal voor vergaderingen, presentaties, brainstormsessies, lezingen, trainingen of een privé diner.

Door de exclusiviteit is de Zandkamer voor confidentieel overleg of boardmeeting een zeer geschikte locatie.

In de eigentijdse en sfeervolle vergaderruimte staan acht lange tafels. Deze zijn te ontkoppelen en kunnen in elk gewenste opstelling worden geplaatst.
De Zandkamer biedt u alle moderne audiovisuele faciliteiten die kunnen bijdragen aan het gewenste resultaat van uw presentatie of vergadering.

Er is een warme, huiselijke zithoek ingericht waar u en uw gasten op een ontspannen, informele manier ideeën verder kunnen uitwerken of even tot rust kunnen komen.

De Zandkamer is gesitueerd in een monumentaal pand, direct tegenover het Centraal Station van Den Bosch.

De omgeving, het bourgondische centrum van Den Bosch bevindt zich om de hoek van de Zandkamer. Ideaal voor een korte wandeling tussen de bedrijven door of als u behoefte heeft aan inspiratie uit de omgeving.

Verse koffie, espresso, cappuccino of een latte macchiato maakt u met onze professionele espresso apparaat met heerlijke vers gebrande Italiaanse koffiebonen. Naast koffie en thee is er voor u bronwater, frisdrank en versnaperingen als verse koekjes en lekkere chocolaatjes. Ook kunnen wij u de echte Bossche Bollen van Jan de Groot serveren of een zelfgemaakte amandel cake!

Graag verzorgen voor u een smakelijke lunch, een prive diner of lekkere hapjes tijdens of na uw bijeenkomst. Wij werken met heerlijke biologische streekproducten. Heeft u speciale wensen? Een dieet, vegetarisch of heeft u een bepaald lunch of diner thema in gedachte? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De ambiance, de omgeving en alle moderne voorzieningen dragen bij aan het succes van uw bijeenkomst! De ruimte is geschikt voor 2 tot maximaal 18 personen.
De Zandkamer bevindt zich tegenover het Centraal Station dus is uitstekend te bereiken met openbaarvervoer. Komt u met de auto, dan is er in de omgeving voldoende parkeergelegenheid in de straten of de parkeergarage onder het Centraal Station.

Heeft u interesse dan kunt u ons natuurlijk mailen of bellen. Wij bespreken dan graag uw wensen en de mogelijkheden voor een op maat verzorgde vergadering, brainstormsessie, presentatie, training, prive diner of lezing.
U bent van harte welkom!

de zandkamerde zandkamer vergaderplaatslocatie de zandkamermeeting de zandkamervergaderlocatie de zandkamervergaderzaal de zandkamer

 

Adres

Ons adres:

Koninginnenlaan 3, 5211WD 's-Hertogenbosch

GPS:

51.69087700000001, 5.2965807000000495