In een inspirerende omgeving aan de kade van het Westerdok, liggen onze ruime, lichte en sfeervolle ateliers. Onze multifunctionele ruimten zijn geschikt voor diverse doeleinden: voor vergaderingen en presentaties, inspirerende bijeenkomsten, netwerk borrels of feestelijke bijeenkomsten.  Creativiteit is ons uitgangspunt; zonodig verzorgen we inspirerende sessies op maat.

Het Westerdokseiland ligt tussen de Jordaan en het nieuwe Paleis van Justitie op het IJdock, op acht minuten loopafstand van Station Amsterdam Centraal.
 
Wij bieden ruimte voor groepen van 8 tot maximaal 150 personen. Onze ateliers op de begane grond zijn circa 200 vierkante meter groot en zijn in twee ruimtes te verdelen. De ruimte is circa 4 meter hoog met hoge ramen aan de kade en zijstraat. Voor kleinere groepen hebben we een aparte ruimte op de eerste verdieping.
 
Voorzieningen als schilderezels met papier (i.p.v een flap over), een groot digitaal beeldscherm, een podium met spots, diverse stoelopstellingen, microfoon, versterker, zijn mogelijk. En uiteraard is er van alles mogelijk voor uw catering. Huisgemaakt en biologisch. We serveren fairtrade koffie. Kortom: we zullen alles uit de kast halen om uw bijeenkomst tot een creatief succes te maken!
vergaderen facebook1-atelier-huur-vergaderen-presentatie_openbaar_ministerie1-creatieve-lokatie-huren-amsterdam-centrum1-westerdokseiland-amsterdam2-atelier-huren-amsterdam2-huur-ruimte-voor-presentatie-hogeschool_utrecht_groepspresentaties2-kade-ateliers-westerdok3-hoek-winthontstraat-westerdok-ateliers3-leuke-plek-amsterdam-huren3-vergadering-ruimte-lokatie-huren-hogeschool_utrecht_bew-kopie4-inspirerende-ruimte-om-te-huren4-presentatie-ruimte-huren-amsterdam-creatief5-creatieve-ruimte-huren-centrum-amsterdam6-vergaderruimte-huren-amsterdam7-creatief-vergaderen-amsterdam8-ruimte-huren-diner-buffetvergaderen youtube

 

Openingstijden

Maandag

-

Dinsdag

-

Woensdag

-

Donderdag

-

Vrijdag

-

Zaterdag

-

Zondag

-

Adres

Ons adres:

Westerdok 318 1013 BH, Amsterdam

GPS:

52.3842313, 4.891730400000029

Telefoon: