Feestlocatie Limburg

Feestlocatie Limburg

Feestlocatie Limburg

Limburg is net zoals alle provincies onder de Moerdijk een feestelijke provincie. Hier is het leven vooral groen en goed. Toch vind je in Limburg veel variatie op gebied van feesten. Natuurlijk mag het leven bourgondisch zijn, maar Limburg is zeker van meer dan een markt thuis.

Een goede voorbereiding maakt het halve feest, en zo denken ze er in deze provincie ook over. Wie in deze streek op zoek gaat naar een feestruimte Limburg kan bijzondere ontdekkingen doen. Limburg is gemoedelijk, maar altijd feestelijk. Maastricht, Venlo en Roermond zetten hun beste beentje voor om van jouw feest een ongekend succes te maken. In Maastricht word je waarschijnlijk gecharmeerd door de mogelijkheden die je krijgt in het Grand Café Maastricht Soiron. Deze bijzondere feestruimte Limburg bevindt zich in de buurt van het Vrijthof. Behalve een bijzonder historisch kader, biedt deze feestlocatie ook nog eens het gemak van twee parkeergarages in de buurt. Zo kun je altijd zorgeloos genieten van het feest.

In de Maaspoort te Venlo vind je een meer eigentijdse feestruimte Limburg. De zakelijkheid van dit gebouw maakt echter ook plaats voor persoonlijke feesten en familieaangelegenheden. Voor een huwelijksfeest is deze locatie zeer praktisch omdat het stadhuis hier niet ver af is. Verder ben je hier ook welkom voor kleine feestjes en intiemere partijen.

Wie van een landelijke omgeving houdt, moet zeker Auberge de Smockelaer in Slenaken in overweging nemen. Zo kun je in een centraal gelegen deel van de provincie het beste halen uit een bijzondere locatie voor een feestruimte Limburg.