Het Scheepvaartmuseum is een toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten, besloten feesten en bruiloften. Het monumentale gebouw uit 1656 is volledig gerenoveerd en beschikt over een aantal multifunctionele ruimtes voor de meest uiteenlopende evenementen. Het Scheepvaartmuseum is perfect bereikbaar met het OV, auto en natuurlijk ook over het water.

Het Scheepvaartmuseum is gevestigd in ’s Lands Zeemagazijn. Dit monumentale gebouw uit 1656 werd ontworpen door Daniel Stalpaert als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam. Het Zeemagazijn werd gebouwd in de Gouden Eeuw, toen Amsterdam de grootste haven ter wereld was. Nu, ruim 350 jaar later, is het Zeemagazijn nog altijd een indrukwekkend gebouw met veel karakter. De perfecte locatie voor Het Scheepvaartmuseum, dat hier sinds 1973 is gevestigd.

De ondernemersgeest uit de Gouden Eeuw vormt de basis van het vernieuwde Scheepvaartmuseum. Continu vervangen wij bestaande exposities met bijbehorende educatieve programma’s en spraakmakende publieksactiviteiten zodat het museum toekomstbestendig is.

Adres

Ons adres:

Kattenburgerplein 1 1018 KK Amsterdam

GPS:

52.371703, 4.91480660000002